Maatwerk

Maatwerk, ook voor een bench op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Op diverse pagina’s vindt u standaard benches, kooien en nachtverblijven. Omdat standaard niet altijd passend is bieden wij ook een mogelijkheid om benches, kooien en nachtverblijven op maat te maken.

Zoals gezegd niet iedereen is geholpen met een standaard autokooi of autobench. Daarom bieden wij ook maatwerk aan. Denk bij maatwerk aan het specifiek op maat maken van een bench of kooi voor in een camper. Of denk aan het inbouwen van meerdere compartimenten voor meerdere honden in een bestelbus of combo bijvoorbeeld. Uiteraard kunnen wij ook een bench of nachtverblijf maken voor tussen bijvoorbeeld twee muren of in een hoek met een bepaalde afmeting.

Kortom past een standaard kooi u niet dan nemen wij graag uw wensen en eisen met u door om het speciaal en geheel naar uw wensen te maken.

Hoe bestel ik een bench op maat?

Vul ons contactformulier met uw gegevens en wensen in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bespreken dan met u wat u graag zou willen en wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand daarvan maken wij een offerte op maat. Gaat u akkoord met deze offerte dan gaan wij uw opdrachten uitwerken.  De levertijd is afhankelijk van de drukte in onze werkplaats.